Vermiste man vanaf het Roer Capelle aan den IJssel weer terecht

vrijdag 1 september 2017 23:17

Rotterdam – Vrijdagavond heeft er geruime tijd een politiehelikopter boven de wijken Ommoord, Zevenkamp en Capelle Schollevaar gevlogen.

 

De politiehelikopter heeft hier gevlogen om mee te helpen zoeken naar man welke vermist was sinds vrijdag 1 september vanaf het Roer in Capelle aan den IJssel. Zaterdagmorgen 2 september heeft de politie bekend gemaakt dat de vermiste man in goede gezondheid terug gevonden is.

 

 

 

0 reacties

Vermiste man vanaf het Roer Capelle aan den IJssel weer terecht
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagavond heeft er geruime tijd een politiehelikopter boven de wijken Ommoord, Zevenkamp en Capelle Schollevaar gevlogen.

 

De politiehelikopter heeft hier gevlogen om mee te helpen zoeken naar man welke vermist was sinds vrijdag 1 september vanaf het Roer in Capelle aan den IJssel. Zaterdagmorgen 2 september heeft de politie bekend gemaakt dat de vermiste man in goede gezondheid terug gevonden is.

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!