Politie zoekt getuigen beroving La Fontainestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie zoekt naar getuigen van bedreiging en beroving met geweld, gisteravond in de La Fontainestraat in IJsselmonde. Een 17-jarige jongen werd daar door drie verdachten mishandeld en beroofd van zijn telefoon, nadat hij weigerde in te breken.

Het slachtoffer kwam het drietal tegen in de Homerusstraat. Zij dwongen hem mee te lopen naar een woning in  de La Fontainestraat, waar hij geld, goud en sieraden moest stelen. Na zijn weigering om in te breken kreeg hij klappen tegen zijn hoofd, lichaam en bovenbeen. Daarna maakten de verdachten zich met  zijn telefoon uit de voeten. Een 20-jarige Rotterdammer is kort daarna aangehouden, naar de twee anderen wordt nog gezocht.

- Advertisement -

Iets gezien?
Heeft u het viertal rond 21 uur zien lopen van de Homerusstraat naar de La Fontainestraat, of de drie verdachten na de mishandeling zien vluchten vanuit de La Fontainestraat, neem dan contact op met de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Of reageer online via onderstaand tipformulier.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...