zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Nieuwe #PRO247 video: Auto slaat zeker 10 maal over de kop en vliegt in brand A15

- advertentie -

 

Rotterdam – De politie Eenheid Rotterdam heeft weer een nieuwe spectaculaire video online gezet. In deze video nemen ze u mee met beelden van De Politiehelikopter die een auto volgt over de A15.

Op de afslag gaat het helemaal fout doordat de bestuurder veel te hard rijd en in de bocht de macht over het stuur verliest. De auto ramt in de bocht een lantarenpaal, gaat vervolgens glijden en gaat daarna zeker 10 maal over de kop om tot slot nog een lantarenpaal volledig plat te maken. Kort na dat de bestuurder uit het voertuig komt vliegt de auto in brand en vlucht de bestuurder de bosjes in. Ver kan hij echter niet komen met de politiehelikopter die boven hem hangt en hij wordt dan ook al snel door agenten op de grond de bosjes uitgepraat en aangehouden. Wonder boven wonder blijkt de bestuurder niets te hebben, echter had dit voor hem heel anders kunnen aflopen. Op het moment van het ongeluk werd de man nog niet achtervolgd maar was hij wel onder invloed en reed hij veel te hard. Dit is mede de oorzaak dat hij dit ongeluk heeft gekregen. De bestuurder zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn daden. Het advies van de politie blijft nog steeds. Rij alcohol vrij.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -