zondag, januari 17, 2021

Nieuwe #PRO247 video: Auto slaat zeker 10 maal over de kop en vliegt in brand A15

 

Rotterdam – De politie Eenheid Rotterdam heeft weer een nieuwe spectaculaire video online gezet. In deze video nemen ze u mee met beelden van De Politiehelikopter die een auto volgt over de A15.

Op de afslag gaat het helemaal fout doordat de bestuurder veel te hard rijd en in de bocht de macht over het stuur verliest. De auto ramt in de bocht een lantarenpaal, gaat vervolgens glijden en gaat daarna zeker 10 maal over de kop om tot slot nog een lantarenpaal volledig plat te maken. Kort na dat de bestuurder uit het voertuig komt vliegt de auto in brand en vlucht de bestuurder de bosjes in. Ver kan hij echter niet komen met de politiehelikopter die boven hem hangt en hij wordt dan ook al snel door agenten op de grond de bosjes uitgepraat en aangehouden. Wonder boven wonder blijkt de bestuurder niets te hebben, echter had dit voor hem heel anders kunnen aflopen. Op het moment van het ongeluk werd de man nog niet achtervolgd maar was hij wel onder invloed en reed hij veel te hard. Dit is mede de oorzaak dat hij dit ongeluk heeft gekregen. De bestuurder zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn daden. Het advies van de politie blijft nog steeds. Rij alcohol vrij.

Related Articles

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Twee gewonden bij keukenbrand Pannekoekstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een woningbrand in de Pannekoekstraat zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. De...

Schiedammer verstopt wiet in heuptasje van 2-jarig neefje

0
Halsteren - De politie heeft zaterdag in het Brabantse Halsteren een 32-jarige man uit Schiedam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg