woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Waterschap staat paraat voor de verwachte neerslag 8 en 9 september

- advertentie -

Rotterdam – Vrijdag 8 en zaterdag 9 september is veel regen voorspeld, op sommige plaatsen in het gebied van Schieland en de Krimpenerwaard zo’n 50 mm.

Dit betekent dat het waterschap een aantal voorzorgsmaatregelen hebben genomen; bijvoorbeeld door de peilen te verlagen en noodpompen klaar te zetten. Gedurende het weekend werken onze medewerkers van het waterschap door om de situatie te monitoren en eventuele vragen te beantwoorden. Met gemeentes is afgesproken om extra ruimte in het riolenstelsel te maken, zodat regenwater ook via het riool zo snel mogelijk kan worden afgevoerd.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zullen wij niet alle wateroverlast kunnen voorkomen, waarvoor onze excuses. Medewerkers van het waterschap doen hun uiterste best om overtollig water zo snel mogelijk af te voeren.

MEER INFORMATIE OF MELDING DOEN VAN WATEROVERLAST?

Voor meer informatie, vragen of meldingen van wateroverlast kunt u terecht bij onze Klanteninformatie via telefoonnummer 010 45 37 200 of via email klantenservice@hhsk.nl of via de meldingsformulier op de website van het hoogheemraadschap https://www.schielandendekrimpenerwaard.nl/diensten/vraag-of-incident/meldingenformulier

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -