Inbrekers maken kennis met tanden van politiehond Noordsingel Rotterdam

zondag 10 september 2017 15:01

Rotterdam – Twee inbrekers hebben vannacht het risico van hun vak ondervonden. De twee wilden inbreken bij een juwelier aan de Zwart Janstraat. Deze actie moesten zij echter afbreken toen de politie naar hen op zoek ging.

Met behulp van een politiehelikopter en de hondenbrigade konden drie inbrekers worden aangehouden. Twee van hen werden gebeten door een politiehond. De andere kwam er zonder kleerscheuren vanaf. De drie zijn aangehouden en moeten zich verantwoorden voor een rechter..

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbrekers maken kennis met tanden van politiehond Noordsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee inbrekers hebben vannacht het risico van hun vak ondervonden. De twee wilden inbreken bij een juwelier aan de Zwart Janstraat. Deze actie moesten zij echter afbreken toen de politie naar hen op zoek ging.

Met behulp van een politiehelikopter en de hondenbrigade konden drie inbrekers worden aangehouden. Twee van hen werden gebeten door een politiehond. De andere kwam er zonder kleerscheuren vanaf. De drie zijn aangehouden en moeten zich verantwoorden voor een rechter..

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!