zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Inbrekers maken kennis met tanden van politiehond Noordsingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Twee inbrekers hebben vannacht het risico van hun vak ondervonden. De twee wilden inbreken bij een juwelier aan de Zwart Janstraat. Deze actie moesten zij echter afbreken toen de politie naar hen op zoek ging.

Met behulp van een politiehelikopter en de hondenbrigade konden drie inbrekers worden aangehouden. Twee van hen werden gebeten door een politiehond. De andere kwam er zonder kleerscheuren vanaf. De drie zijn aangehouden en moeten zich verantwoorden voor een rechter..

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -