Gewapende berovers lossen schot voor paar Louboutins Noordvestsingel Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Niet alleen vrouwen vinden een paar Louboutins ‘to die for’. Afgelopen nacht dreven deze schoenen een paar mannen op de Noordvestsingel in Schiedam tot een gewapende overval. Er werd zelfs een schot gelost. Gelukkig raakte hierbij niemand gewond.

De kopers en verkoper, een man uit Hilversum die in het gezelschap was van twee familieleden, ontmoetten elkaar zondagavond in Rotterdam en sloten een deal voor de verkoop van de Louboutins. De kopers hadden echter het geld niet bij zich en het hele gezelschap verplaatste zich naar Schiedam, omdat daar het geld zou zijn. Maar toen er betaald moest worden, deelden de ‘kopers’ rake klappen uit en hielden zij de mannen uit Hilversum onder schot. Ze beroofden de verkopers van hun bezittingen én de Louboutins. Tijdens het wegrennen, losten de ‘kopers’ zelfs een schot. Gelukkig raakten er niemand gewond.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Heeft u in de nacht van zondag op maandag iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Noordvestsingel of het Officierenpad in Schiedam? Dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier. Anoniem melden mag ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Man overvalt zonnestudio Broersvest Schiedam

Schiedam - Een man heeft dinsdagavond rond 20.30 uur een zonnestudio aan het Broersvest in Schiedam overvallen. De...

Man overvalt met vuurwapen Poolse supermarkt Parkweg Schiedam

Schiedam - Een winkel aan de Parkweg in Schiedam-Nieuwland is vrijdagavond rond 19.45 uur overvallen door een man...

Bewoner zwaargewond na blussen vlam in de pan met water Zadelmakerhof Schiedam

Schiedam - Een man is woensdagavond ernstig gewond geraakt nadat hij een vlam in de pan probeerde te...