woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Automobilist wordt onwel en ramt geparkeerde fietsen Schiedamsedijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een onwel geworden automobilist heeft dinsdagavond voor forse schade gezorgd op de Schiedamsedijk. De bestuurder raakte en onwel en daardoor de macht over het stuur kwijt. De auto ramde onder andere een aantal fietsen.

De brandweer kwam ter plekke om het ambulancepersoneel te assisteren. Gezamenlijk is het slachtoffer uit de auto gehaald voor behandeling in het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto mee te nemen. De eigenaren van de fietsen kunnen contact opnemen met de politie.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -