woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Actieweek Jeugdsportfonds Capelle aan den IJssel: omdat ieder kind moet kunnen sporten

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Van 9 tot en met 17 september is de actieweek voor het Jeugdsportfonds Capelle. Capelse inwoners en organisaties worden opgeroepen een bijdrage te leveren aan het fonds. Wethouder Eric Faassen (armoedebeleid) maakte een bijdrage aan het Jeugdsportfonds over via de actiepagina. Met steun van het Jeugdsportfonds kan een kind uit een gezin met een laag inkomen een heel jaar sporten.


“Ik heb een bijdrage geleverd omdat ik vind dat ieder kind mee moet kunnen doen. Daarom vraag ik iedereen die dat kan missen ook een bijdrage te leveren, groot of klein, via de actiewebsite of de collectebus” aldus wethouder Faassen.

 

De actieweek wordt georganiseerd door de gemeente Capelle aan den IJssel en Sportief Capelle, samen met een aantal Capelse sportverenigingen. De volgende sportverenigingen doen mee: Euro Stars, Hockey Club Capelle, Karate Vrienden Club Peek, Sparta Cricket/Rugby, Sportschool Ishikawa, SVS Voetbal, Taekwon-Do Oh Do Kwan en Voetbal Vereniging Capelle. Bij deze verenigingen staat in de kantine een collectebus waar de leden hun bijdrage kunnen achterlaten. Daarnaast wordt via websites en social media aandacht gevraagd worden voor de actie.

Foto: gemeente Capelle aan den IJssel

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -