Gewapende mannen overvallen snackbar Willem Buytewechstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee gewapende mannen overvielen woensdagavond een snackbar aan de Willem Buytewechstraat. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Rond half tien werd de eigenaar, een 38-jarige Rotterdammer door twee gemaskerde mannen overvallen. Eén van hen had een vuurwapen, hiermee bedreigde hij het slachtoffer. Geld uit de kassa en uit een tas onder de toonbank gingen mee als buit.

- Advertisement -

Onderzoek
Direct na een melding van een overval gingen verschillende agenten naar strategische plaatsen in de omgeving om de overvallers de vlucht te beletten. Helaas bleken ze al gevlogen. Voor de deur van de snackbar werd met één getuige gehoord en is er contract gelegd met bedrijven in de omgeving, voor camerabeelden.

Signalementen
Beide mannen waren licht getint met kort, beetje krullend, zwart haar. De éne was ongeveer 1.70 lang en de ander 1.80. Beiden droegen een sjaal over mond en neus. De langste man had een vuurwapen.

Tips?
Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...