Snelweg A16 deels dicht na gekantelde vrachtwagen Rotterdam-Kralingen

donderdag 14 september 2017 22:45

Rotterdam – De snelweg A16 is donderdagavond tussen het Terbregseplein en Ridderster deels gestremd. Op de secundaire rijbaan kantelde een vrachtwagen. De chauffeur raakte daarbij niet gewond.

Waardoor de vrachtwagen is gekanteld is nog niet bekend. De vrachtwagen is geladen met fruit. Een aantal resten zijn op de rijbaan terecht gekomen. Een andere vrachtwagen zal de inhoud op komen halen. Daarna beginnen de bergingswerkzaamheden.

Ook op de hoofdrijbaan gebeurde kort na dit incident een ongeval. Een vrachtwagen reed daar op een personenauto. Hierdoor werd de vrachtwagenstrook afgesloten. Er bleven daardoor maar twee rijstroken over.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Snelweg A16 deels dicht na gekantelde vrachtwagen Rotterdam-Kralingen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De snelweg A16 is donderdagavond tussen het Terbregseplein en Ridderster deels gestremd. Op de secundaire rijbaan kantelde een vrachtwagen. De chauffeur raakte daarbij niet gewond.

Waardoor de vrachtwagen is gekanteld is nog niet bekend. De vrachtwagen is geladen met fruit. Een aantal resten zijn op de rijbaan terecht gekomen. Een andere vrachtwagen zal de inhoud op komen halen. Daarna beginnen de bergingswerkzaamheden.

Ook op de hoofdrijbaan gebeurde kort na dit incident een ongeval. Een vrachtwagen reed daar op een personenauto. Hierdoor werd de vrachtwagenstrook afgesloten. Er bleven daardoor maar twee rijstroken over.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!