Hartelbrug dicht na ongeval Spijkenisse

zaterdag 16 september 2017 22:07

Spijkenisse – Op de Hartelbrug heeft zaterdagavond richting de A15 een ongeval plaatsgevonden. Bergingsbedrijf A Barendregt BV meldde dat het gaat om een ongeval waarbij een stilstaand voertuig is aangereden. Hierdoor raakten er meerdere auto’s beschadigd.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. De weg is vanwege het ongeval afgesloten. De berger zal zo snel mogelijk de betrokken voertuigen van de weg halen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hartelbrug dicht na ongeval Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Op de Hartelbrug heeft zaterdagavond richting de A15 een ongeval plaatsgevonden. Bergingsbedrijf A Barendregt BV meldde dat het gaat om een ongeval waarbij een stilstaand voertuig is aangereden. Hierdoor raakten er meerdere auto’s beschadigd.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. De weg is vanwege het ongeval afgesloten. De berger zal zo snel mogelijk de betrokken voertuigen van de weg halen.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!