Man overvalt Coop Oostzeedijk Rotterdam

zaterdag 16 september 2017 22:01

Rotterdam – Een man heeft zaterdag aan het eind van de middag de Coop aan de Oostzeedijk overvallen. De blanke man met een stoppelbaardje stapte de zaak binnen en bedreigde het personeel. Hij vertelde hen dat hij een wapen bij zich had.

Het personeel stond hem wat geld af, waarna hij op de vlucht sloeg. De politie heeft nog naar hem gezocht maar heeft hem voor zover bekend niet meer aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de verdachte.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overvalt Coop Oostzeedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man heeft zaterdag aan het eind van de middag de Coop aan de Oostzeedijk overvallen. De blanke man met een stoppelbaardje stapte de zaak binnen en bedreigde het personeel. Hij vertelde hen dat hij een wapen bij zich had.

Het personeel stond hem wat geld af, waarna hij op de vlucht sloeg. De politie heeft nog naar hem gezocht maar heeft hem voor zover bekend niet meer aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de verdachte.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!