woensdag, december 8, 2021
5.1 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Vermiste Xavierno (14) uit Maassluis gevonden dankzij oplettende 112Capelle volger

- advertentie -

Rotterdam / Maassluis – Dankzij een oplettende Facebook-volger van onze pagina @112Capelle  is de vermiste 14-jarige Xavierno uit Maassluis zaterdagavond door de politie aangetroffen in Capelle aan den IJssel. De jongen werd rondom de Arabella in Schollevaar gespot met een groepje vrienden. De volger nam via een Privébericht contact met ons op waarna wij hebben geadviseerd om 112 te bellen.

De politie ging vervolgens op zoek naar de jongen waarvan een duidelijk signalement beschikbaar was. Al snel werd deze door de agenten aangetroffen waarna hij formeel werd aangehouden. De jongen is overgebracht naar het bureau waar ze hem een nachtje laten zitten om hem over zijn actie te laten nadenken.. De jongen was immers zondag 10 september van huis weggelopen. Zijn moeder zat daardoor erg ongerust thuis.

De moeder van de jongen bedankte de volger op haar eigen Facebookpagina

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -