woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Brandweervoertuig vast in weiland na reddingsactie koe Weidezoompad Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De dierenhelden van de brandweer zijn zondagmiddag vast komen te zitten in een weiland langs het Weidezoompad aan de rand van de A20. Het voertuig van de kazerne Leidschenveen wilde na de inzet niet meer loskomen en moest door bergingsbedrijf Roos uit het weiland worden gehaald.

De wagen was komen vast te zitten nadat zij materialen hadden gebracht om de grote kraan van de brandweer Haaglanden op te kunnen zetten. Deze heeft geassisteerd om een koe uit de sloot te halen. Hierna kwam echter het voertuig met de materialen niet meer los uit het weiland. Na een eerste poging van de brandweer zelf werd de hulp van H. Roos Autoberging opgeroepen. Deze heeft met twee grote voertuigen de wagen los kunnen trekken.

Foto’s : H.Roos Autoberging.nl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -