Felle brand verwoest boerderij Hofweg Rotterdam

maandag 18 september 2017 13:17

Rotterdam – Een grote brand heeft vannacht een leegstaande woonboerderij aan de Hofweg grotendeels in de as gelegd. Een automobilist op de A13 merkte de brand op en alarmeerde de hulpdiensten. Bij aankomst sloegen de vlammen uit het pand.

De brand ging gepaard met veel rook. Hierdoor werd de A13 korte tijd in beide richtingen afgesloten. Rond kwart over vijf werd deze afsluiting opgeheven.

De brandweer is lang bezig geweest met blussen. De politie sluit brandstichting niet uit.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand verwoest boerderij Hofweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een grote brand heeft vannacht een leegstaande woonboerderij aan de Hofweg grotendeels in de as gelegd. Een automobilist op de A13 merkte de brand op en alarmeerde de hulpdiensten. Bij aankomst sloegen de vlammen uit het pand.

De brand ging gepaard met veel rook. Hierdoor werd de A13 korte tijd in beide richtingen afgesloten. Rond kwart over vijf werd deze afsluiting opgeheven.

De brandweer is lang bezig geweest met blussen. De politie sluit brandstichting niet uit.

 

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!