Man (34) aangehouden voor dubbele overval op Coop supermarkt Oostzeedijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdag- en zondagmiddag overviel een man een supermarkt aan de Oostzeedijk in Rotterdam-Kralingen. Door een goed signalement, camerabeelden én een alerte getuige hielden agenten de verdachte zondagavond aan.

Zaterdagmiddag rond 15.45 uur kwam er een man de supermarkt binnen en legde zijn boodschappen bij de kassa. Nadat ze waren gescand zei hij een wapen te hebben en eiste hij geld. De kassière gaf hem dat en de man ging er zonder af te rekenen met de boodschappen en het geld vandoor.

- Advertisement -

Zondagmiddag rond 16.30 uur herhaalde het incident zich op ongeveer dezelfde manier. De man, met hetzelfde signalement, gedroeg zich zenuwachtig en vroeg bij de kassa om geld. Ook nu zei hij weer een pistool bij zich te hebben, maar liet het niet zien. De verkoopster gaf hem geld en hij sloeg op de vlucht.

Een alerte medewerker herkende de man van beveiligingsbeelden en zette agenten op het spoor van een 34-jarige Rotterdammer. Agenten van Team Parate Eenheid hielden hem zondagavond aan in een woning nabij de Esch.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...