woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Gewonde na schietpartij Ambachtsplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is massaal uitgerukt voor een melding van een schietpartij op het Ambachtsplein in Rotterdam Zevenkamp. Op het plein zouden schoten zijn gehoord. Er is sprake van één slachtoffer.

Een politiehelikopter is in de lucht om te zoeken naar een verdachte. Na het stabiliseren van het slachtoffer is deze met spoed vervoerd naar het Erasmus MC. Het slachtoffer is na een ruzie op straat neergeschoten.

Dader
Na het schietincident is de dader in onbekende richting weggerend. Heeft u info omtrent de dader dan verzoekt de politie om met hun contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden mag ook via M op 0800-7000.

Foto’s: Ton van der Toolen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -