Gewonde na schietpartij Ambachtsplein Rotterdam

maandag 18 september 2017 17:05

Rotterdam – De politie is massaal uitgerukt voor een melding van een schietpartij op het Ambachtsplein in Rotterdam Zevenkamp. Op het plein zouden schoten zijn gehoord. Er is sprake van één slachtoffer.

Een politiehelikopter is in de lucht om te zoeken naar een verdachte. Na het stabiliseren van het slachtoffer is deze met spoed vervoerd naar het Erasmus MC. Het slachtoffer is na een ruzie op straat neergeschoten.

Dader
Na het schietincident is de dader in onbekende richting weggerend. Heeft u info omtrent de dader dan verzoekt de politie om met hun contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden mag ook via M op 0800-7000.

Foto’s: Ton van der Toolen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na schietpartij Ambachtsplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is massaal uitgerukt voor een melding van een schietpartij op het Ambachtsplein in Rotterdam Zevenkamp. Op het plein zouden schoten zijn gehoord. Er is sprake van één slachtoffer.

Een politiehelikopter is in de lucht om te zoeken naar een verdachte. Na het stabiliseren van het slachtoffer is deze met spoed vervoerd naar het Erasmus MC. Het slachtoffer is na een ruzie op straat neergeschoten.

Dader
Na het schietincident is de dader in onbekende richting weggerend. Heeft u info omtrent de dader dan verzoekt de politie om met hun contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden mag ook via M op 0800-7000.

Foto’s: Ton van der Toolen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!