Gewonde na ongeval Capelseweg Capelle aan den IJssel

dinsdag 19 september 2017 11:41

Capelle aan den IJssel – Op de kruising Capelseweg met de George Hintzenweg is dinsdagmorgen een ongeval gebeurd. Daarbij raakte één persoon gewond. Zowel handhaving als de politie waren beiden snel aanwezig om het verkeer te regelen.

Waardoor het ongeval is ontstaan is niet bekend. De politie heeft onderzoek verricht om de oorzaak te achterhalen. Omdat de Capelseweg één van de drukste wegen van Capelle is, heeft handhaving direct verkeersmaatregelen genomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval Capelseweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Op de kruising Capelseweg met de George Hintzenweg is dinsdagmorgen een ongeval gebeurd. Daarbij raakte één persoon gewond. Zowel handhaving als de politie waren beiden snel aanwezig om het verkeer te regelen.

Waardoor het ongeval is ontstaan is niet bekend. De politie heeft onderzoek verricht om de oorzaak te achterhalen. Omdat de Capelseweg één van de drukste wegen van Capelle is, heeft handhaving direct verkeersmaatregelen genomen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!