woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Jongens beroven vrouw na pinnen Duikerlaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Twee jongens hebben woensdagavond een 47-jarige vrouw beroofd net nadat zij had gepind op de Duikerlaan in Capelle aan den IJssel. Ze deden dat onder bedreiging van een vuurwapen.

 

De vrouw pinde op woensdagavond 20 september om 23.20 uur geld op de Duikerlaan. Plotseling renden de verdachten op haar af. Ze kwamen uit de richting van de metro. Een van de twee pakte het geld af bij de vrouw en rende in de richting van de parkeerplaats waar de andere jongen ook naartoe was gerend.

De politie onderzoekt de beroving en roept getuigen op hun informatie door te geven via het tipformulier of telefoonnummer 0900-8844. De verdachten hadden donkere kleding aan en een doek voor hun mond.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -