Uitslaande brand verwoest woning Albert Plesmanplein Gouda

vrijdag 22 september 2017 10:13

Gouda – Een uitslaande brand heeft vannacht een woning aan het Albert Plesmanplein verwoest. De bewoner kon zijn woning op tijd verlaten. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit alle ramen van de woning.

Omliggende woningen zijn door de brandweer ontruimd. De brand in de woning was snel geblust maar de woning is volledig uitgebrand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand verwoest woning Albert Plesmanplein Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een uitslaande brand heeft vannacht een woning aan het Albert Plesmanplein verwoest. De bewoner kon zijn woning op tijd verlaten. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit alle ramen van de woning.

Omliggende woningen zijn door de brandweer ontruimd. De brand in de woning was snel geblust maar de woning is volledig uitgebrand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!