vrijdag, juli 1, 2022
18.6 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Amsterdammer (26) aangehouden door beveiligers Club Blu voor schietpartij Prins Alexanderlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 26-jarige man uit Amsterdam is zaterdagochtend gearresteerd na een schietpartij op de Prins Alexanderlaan. Bij de schietpartij raakte een 24-jarige man gewond. De politie doet onderzoek en is nog op zoek naar een tweede verdachte. Een vuurwapen is in beslag genomen.

De schietpartij vond rond half zeven plaats op een parkeerplaats naast een uitgaansgelegenheid op de Prins Alexanderlaan. Beveiligers van de gelegenheid wisten na de schietpartij een verdachte aan te houden. Deze Amsterdammer van 26 is overgedragen aan de politie en zit nu vast.

Het slachtoffer raakte gewond aan een been. De man uit Pernis vluchtte na de schietpartij naar binnen en werd daar opgevangen in afwachting van de ambulance. Zij brachten hem naar het ziekenhuis voor de behandeling aan zijn verwondingen

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart en stelde diverse sporen veilig. Zo werd bij het onderzoek een vuurwapen gevonden. Dit is in beslag genomen. Ook bleek na getuigenverklaringen dat er een tweede verdachte betrokken zou zijn. Naar hem wordt nog gezocht.

Getuigenoproep
Het is nog niet duidelijk wat zich heeft afgespeeld voorafgaand aan de schietpartij. Agenten spreken met veel getuigen. Heeft u zaterdagochtend iets opvallends gezien op de Prins Alexanderlaan? Heeft u de tweede verdachte mogelijk gezien tijdens zijn vlucht of weet u meer over de achtergronden? Bel dan met de politie via 0900-8844. Ook kunt u het tipformulier invullen. Anoniem informatie doorgeven? Kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl of bel direct met 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,234VolgersVolg
- advertentie -