Motorrijder overleden na ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

zondag 24 september 2017 16:51

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een motorrijder is zondagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeval op de afrit van de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. De bestuurder ging door een nog onbekende oorzaak onderuit en raakte daardoor ernstig gewond. Hulp mocht niet meer baten hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Hulpverleners waren uitgerukt voor een reanimatie. De motorrijder maakte deel uit van een groepje motorrijders. Volgens het AD raakte de bestuurder macht over het stuur kwijt. De afrit naar Nieuwerkerk richting Hoek van Holland is afgesloten voor het verkeer. Naar verwachting wordt deze rond 18.00 uur vrijgegeven.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder overleden na ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een motorrijder is zondagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeval op de afrit van de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. De bestuurder ging door een nog onbekende oorzaak onderuit en raakte daardoor ernstig gewond. Hulp mocht niet meer baten hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Hulpverleners waren uitgerukt voor een reanimatie. De motorrijder maakte deel uit van een groepje motorrijders. Volgens het AD raakte de bestuurder macht over het stuur kwijt. De afrit naar Nieuwerkerk richting Hoek van Holland is afgesloten voor het verkeer. Naar verwachting wordt deze rond 18.00 uur vrijgegeven.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!