woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Motorrijder overleden na ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een motorrijder is zondagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeval op de afrit van de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. De bestuurder ging door een nog onbekende oorzaak onderuit en raakte daardoor ernstig gewond. Hulp mocht niet meer baten hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Hulpverleners waren uitgerukt voor een reanimatie. De motorrijder maakte deel uit van een groepje motorrijders. Volgens het AD raakte de bestuurder macht over het stuur kwijt. De afrit naar Nieuwerkerk richting Hoek van Holland is afgesloten voor het verkeer. Naar verwachting wordt deze rond 18.00 uur vrijgegeven.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -