Verdachte aangehouden na achtervolging voor carjacking Prins Constantijnweg Rotterdam

zondag 24 september 2017 10:52

Rotterdam – Een man is zondagmorgen berooft van zijn auto op de Prins Constantijnweg. Een man bedreigde de bestuurder van een Opel Agila met een mes om zijn auto af te staan. De bestuurder stond zijn auto af en belde de politie.

Na een achtervolging tot aan de Vondelingenweg in Pernis kon de verdachte worden aangehouden. De verdachte is overgebracht naar het bureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte aangehouden na achtervolging voor carjacking Prins Constantijnweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is zondagmorgen berooft van zijn auto op de Prins Constantijnweg. Een man bedreigde de bestuurder van een Opel Agila met een mes om zijn auto af te staan. De bestuurder stond zijn auto af en belde de politie.

Na een achtervolging tot aan de Vondelingenweg in Pernis kon de verdachte worden aangehouden. De verdachte is overgebracht naar het bureau.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!