Capelle-West in de ban van “Horror Clown”

maandag 25 september 2017 18:34

Capelle aan den IJssel – Bewoners van Capelle-West zijn sinds vanmorgen druk aan het discussiëren over een mogelijke horror clown die in een bedrijfswagen zou rondrijden. Iemand maakte een foto van de bestelauto op het bedrijventerrein in Capelle-West, daarin was duidelijk het masker van een angstaanjagend clown te zien.

Men weet niet helemaal zeker of het nou gaat om iemand die verkleed rondreed of dat de passagiersstoel voorzien was van het masker. Als wij goed kijken lijkt het erop dat het masker op de passagierstoel met een veiligheidshesje zit. We hebben het bedrijf om een reactie gevraagd maar zij hebben helaas nog geen antwoord gegeven.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Capelle-West in de ban van “Horror Clown”
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bewoners van Capelle-West zijn sinds vanmorgen druk aan het discussiëren over een mogelijke horror clown die in een bedrijfswagen zou rondrijden. Iemand maakte een foto van de bestelauto op het bedrijventerrein in Capelle-West, daarin was duidelijk het masker van een angstaanjagend clown te zien.

Men weet niet helemaal zeker of het nou gaat om iemand die verkleed rondreed of dat de passagiersstoel voorzien was van het masker. Als wij goed kijken lijkt het erop dat het masker op de passagierstoel met een veiligheidshesje zit. We hebben het bedrijf om een reactie gevraagd maar zij hebben helaas nog geen antwoord gegeven.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!