zondag, januari 24, 2021

Man (50) aangehouden voor drugsdealen tijdens uitlaten hond, woning doorzocht Kolenwagenslag Den Haag

Den Haag – Op vrijdag 22 september hield het Flexteam van het politiedistrict Den Haag-West een 50-jarige Hagenaar aan voor drugsdealen. Ook werd een woning doorzocht aan de Kolenwagenslag. Daar namen agenten verdovende middelen in beslag. De politie doet nader onderzoek.

Naar aanleiding van een aantal meldingen startten de districtsrecherche en het Flexteam een onderzoek naar drugsdeals. Dit onderzoek leidde vrijdagavond naar de 50-jarige verdachte. Agenten hielden hem aan toen hij zijn hond uitliet op straat. Een woning aan de Kolenwagenslag bleek ingericht als winkel voor de verkoop van verdovende middelen. In de woning troffen agenten ruim 350 verboden pillen aan, 30 ponypacks cocaïne, ruim 100 joints en verder wat weed en hasj. De Hagenaar zit vast en wordt gehoord.

Drugsoverlast
De samenleving heeft veel last van de gevolgen van drugsgebruik en het dealen van drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld niet geschuwd. Van dat geweld worden vaak ook onschuldige omstanders de dupe. Omwonenden ondervinden daarom veel overlast van drugshandel bij hen in de buurt.

Heeft u het vermoeden dat er in uw buurt in drugs wordt gehandeld, meldt dit dan bij de politie via 0900 – 8844. UIteraard kan dit ook anoniem. Als u anoniem wil blijven, geef uw informatie dan door via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Flexteam
Het Flexteam Den Haag West wordt ingezet ter ondersteuning van de politieteams in het Den Haag-West en de (districts-)recherche met onder andere korte en gerichte acties bij veiligheidsproblemen zoals; drugsoverlast, woninginbraken, zakkenrollerij.

Related Articles

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Erasmusbrug Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten van de eenheid Rotterdam zijn afgelopen nacht betrokken geraakt bij een ongeluk...

Onderzoek naar brand in lege kamer verpleeghuis West-Varkenoordseweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar een onverklaarbare brand in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg