Passerende fietser in rug gestoken Baljuwlaan Spijkenisse

maandag 25 september 2017 19:43

Spijkenisse – Een fietser heeft maandagavond omstreeks 18.00 uur op de Baljuwlaan een wandelaar in zijn rug gestoken. Het zou gaan om een man met zwart haar en zwarte jas.

De fietser reed op het fietspad langs de man en stak spontaan in de rug van de wandelaar. De man moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Passerende fietser in rug gestoken Baljuwlaan Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een fietser heeft maandagavond omstreeks 18.00 uur op de Baljuwlaan een wandelaar in zijn rug gestoken. Het zou gaan om een man met zwart haar en zwarte jas.

De fietser reed op het fietspad langs de man en stak spontaan in de rug van de wandelaar. De man moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!