Gemaskerde inbreker staat bij 85-jarige bewoonster in slaapkamer en neemt goederen mee ‘s-Gravenweg Nieuwerkerk aan den IJssel

dinsdag 26 september 2017 13:42

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie kreeg dinsdag 26 september, even na 04.30 uur, een melding van een inbraak in een woning aan de ’s-Gravenweg. De recherche zoekt getuigen.

De 85-jarige bewoonster hoorde een hard geluid en vermoedde dat er iemand in de woning was. Voor ze er erg in had, stond plotseling een gemaskerde man in haar slaapkamer die vervolgens op zoek ging naar goederen. De man ging er vervolgens vandoor met spullen.

De recherche doet onderzoek naar de overval en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. De man is blank en vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar en heeft een tenger postuur. Hij droeg een zwarte stoffen tas of zak.

 

0 reacties

Gemaskerde inbreker staat bij 85-jarige bewoonster in slaapkamer en neemt goederen mee ‘s-Gravenweg Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie kreeg dinsdag 26 september, even na 04.30 uur, een melding van een inbraak in een woning aan de ’s-Gravenweg. De recherche zoekt getuigen.

De 85-jarige bewoonster hoorde een hard geluid en vermoedde dat er iemand in de woning was. Voor ze er erg in had, stond plotseling een gemaskerde man in haar slaapkamer die vervolgens op zoek ging naar goederen. De man ging er vervolgens vandoor met spullen.

De recherche doet onderzoek naar de overval en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. De man is blank en vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar en heeft een tenger postuur. Hij droeg een zwarte stoffen tas of zak.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!