Bekeuringen uitgedeeld vanwege negeren rode kruizen na koelvloeistoflekkage vrachtwagen A16

maandag 2 oktober 2017 14:49

Rotterdam en Dordrecht – Vrijdagavond zetten agenten een rijbaan op de A16 af met een rood kruis omdat er koelvloeistof op lag . Helaas negeerden meerdere automobilisten de rode kruizen, met alle gevaren en hoge kosten van dien.

 

Vrijdag 29 september rond 17.30 uur lekte een vrachtwagen flink wat koelvloeistof op de weg. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren, waardoor het nodig was om een deel van de weg af te zetten. Dit gebeurt door middel van een rood kruis boven de weg zodat de rijbaan schoon gemaakt kan worden. Helaas hielden niet alle weggebruikers zich aan het verbod, waardoor er 13 bekeuringen zijn uitgedeeld voor het negeren van het rode kruis; 230, – euro. Een andere automobilist nam de vluchtrook en ook dat leverde een boete op.

Het negeren van een rood kruis kan erg gevaarlijk zijn, bekijk hieronder het filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=4uFrjUKII28

 

0 reacties

Bekeuringen uitgedeeld vanwege negeren rode kruizen na koelvloeistoflekkage vrachtwagen A16
Schrijver:

 

 

Rotterdam en Dordrecht – Vrijdagavond zetten agenten een rijbaan op de A16 af met een rood kruis omdat er koelvloeistof op lag . Helaas negeerden meerdere automobilisten de rode kruizen, met alle gevaren en hoge kosten van dien.

 

Vrijdag 29 september rond 17.30 uur lekte een vrachtwagen flink wat koelvloeistof op de weg. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren, waardoor het nodig was om een deel van de weg af te zetten. Dit gebeurt door middel van een rood kruis boven de weg zodat de rijbaan schoon gemaakt kan worden. Helaas hielden niet alle weggebruikers zich aan het verbod, waardoor er 13 bekeuringen zijn uitgedeeld voor het negeren van het rode kruis; 230, – euro. Een andere automobilist nam de vluchtrook en ook dat leverde een boete op.

Het negeren van een rood kruis kan erg gevaarlijk zijn, bekijk hieronder het filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=4uFrjUKII28

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!