woensdag, april 21, 2021
11.2 C
Rotterdam
woensdag 21 april 2021

Man bedreigd ex partner met vuurwapen en wordt aangehouden Rotterdam IJsselmonde

Rotterdam – Agenten hielden zondagochtend een 38-jarige Rotterdammer aan voor het bedreigen van zijn ex-partner met een vuurwapen. De politie wist hem snel na de melding te traceren in Rotterdam IJsselmonde. Een vuurwapen en een mes werden in beslag genomen.

Na de melding dat een 33-jarige vrouw was bedreigd door haar ex-partner met een vuurwapen aan het Hunenborgplantsoen, gingen meerdere agenten op zoek naar de verdachte. Hij zou zich ophouden in Rotterdam IJsselmonde. Zijn voertuig werd gevonden vlakbij de woning van zijn nieuwe vriendin. De verdachte bleek ook daadwerkelijk binnen te zijn en vanwege het feit dat hij mogelijk in het bezit zou zijn van een vuurwapen, werd de man met een speciale aanhoudingsprocedure uit de woning gehaald. Vervolgens werd het huis doorzocht en vonden agenten een vuurwapen in een slaapkamer. In zijn auto vond de politie nog een mes. Beide wapens zijn in beslag genomen. De 38-jarige man uit Rotterdam zit nog vast.

Slachtofferzorg
Het slachtoffer heeft inmiddels passende hulp aangeboden gekregen. Heb jij te maken met huiselijk geweld? Kijk hier voor meer informatie over melden of aangifte doen https://www.politie.nl/themas/huiselijk-geweld.html.

Vormen van geweld
Huiselijk geweld is geweld door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer. Het woord ‘huiselijk’ zegt niets over de plaats van het geweld, maar over de relatie tussen pleger en slachtoffer. Huiselijk geweld kan dus zowel binnenshuis als buitenshuis plaatsvinden en in verschillende vormen. Voorbeelden zijn: ex-partnergeweld, kindermishandeling, ouderenmishandeling, mishandeling van ouders door hun kind(eren), mishandeling van kinderen en jongeren door hun ouders of vriend(innen). Maar ook: bedreiging, al dan niet gepaard gaand met de vernieling van goederen in en rondom het huis.

Related Articles

Man (39) ernstig gewond door schietpartij Houdringeweg Rotterdam

0
Rotterdam - De man die dinsdagavond 20 april ernstig gewond raakte door een geweldsincident in...

Zoon (27) verdachte van doden vader (62) in woning Oosterse Tuin Rotterdam

0
Rotterdam - Justitie houdt de 27-jarige Brayon M. verantwoordelijk voor de dood van zijn vader...

Jongen (16) uit Heerjansdam kwam om het leven door kogel Rietgors Barendrecht

0
Barendrecht - De 16-jarige jongen uit Heerjansdam die afgelopen weekend om het leven kwam na...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Droog en vrij zonnig op Koningsdag, prima terrasweer erna

Droog en vrij zonnig op Koningsdag, prima terrasweer erna [...]

Politie lost waarschuwingsschot in Crooswijk bij arrestatie

Politie lost waarschuwingsschot in Crooswijk bij arrestatie [...]

'Invallen na onderzoek malafide verhuurbedrijf in Rhoon'

'Invallen na onderzoek malafide verhuurbedrijf in Rhoon' [...]

440 kilo cocaïne onderschept in haven Rotterdam

440 kilo cocaïne onderschept in haven Rotterdam [...]

Directeur Franciscus Gasthuis: dit komt onverantwoord over

Directeur Franciscus Gasthuis: dit komt onverantwoord over [...]

Stay Connected

9,380FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg