zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Man bedreigd ex partner met vuurwapen en wordt aangehouden Rotterdam IJsselmonde

- advertentie -

Rotterdam – Agenten hielden zondagochtend een 38-jarige Rotterdammer aan voor het bedreigen van zijn ex-partner met een vuurwapen. De politie wist hem snel na de melding te traceren in Rotterdam IJsselmonde. Een vuurwapen en een mes werden in beslag genomen.

Na de melding dat een 33-jarige vrouw was bedreigd door haar ex-partner met een vuurwapen aan het Hunenborgplantsoen, gingen meerdere agenten op zoek naar de verdachte. Hij zou zich ophouden in Rotterdam IJsselmonde. Zijn voertuig werd gevonden vlakbij de woning van zijn nieuwe vriendin. De verdachte bleek ook daadwerkelijk binnen te zijn en vanwege het feit dat hij mogelijk in het bezit zou zijn van een vuurwapen, werd de man met een speciale aanhoudingsprocedure uit de woning gehaald. Vervolgens werd het huis doorzocht en vonden agenten een vuurwapen in een slaapkamer. In zijn auto vond de politie nog een mes. Beide wapens zijn in beslag genomen. De 38-jarige man uit Rotterdam zit nog vast.

Slachtofferzorg
Het slachtoffer heeft inmiddels passende hulp aangeboden gekregen. Heb jij te maken met huiselijk geweld? Kijk hier voor meer informatie over melden of aangifte doen https://www.politie.nl/themas/huiselijk-geweld.html.

Vormen van geweld
Huiselijk geweld is geweld door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer. Het woord ‘huiselijk’ zegt niets over de plaats van het geweld, maar over de relatie tussen pleger en slachtoffer. Huiselijk geweld kan dus zowel binnenshuis als buitenshuis plaatsvinden en in verschillende vormen. Voorbeelden zijn: ex-partnergeweld, kindermishandeling, ouderenmishandeling, mishandeling van ouders door hun kind(eren), mishandeling van kinderen en jongeren door hun ouders of vriend(innen). Maar ook: bedreiging, al dan niet gepaard gaand met de vernieling van goederen in en rondom het huis.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -