Verdachte gewond nadat politie waarschuwingsschoten lost Doctor Nolenslaan Sittard

dinsdag 3 oktober 2017 16:46

Sittard – Dinsdagmiddag 3 oktober rond 16.20 uur heeft de politie bij een achtervolging waarschuwingsschoten gelost, hierbij is een vluchtende verdachte gewond geraakt op de Doctor Nolenslaan in Sittard.

Het slachtoffer wordt door het ambulancepersoneel behandeld. Zowel een politiewagen als de vluchtauto raakte beschadigd. De vluchtwegen sloeg bij de achtervolging over de kop.

20171003164211.jpg

 

0 reacties

Verdachte gewond nadat politie waarschuwingsschoten lost Doctor Nolenslaan Sittard
Schrijver:

 

 

Sittard – Dinsdagmiddag 3 oktober rond 16.20 uur heeft de politie bij een achtervolging waarschuwingsschoten gelost, hierbij is een vluchtende verdachte gewond geraakt op de Doctor Nolenslaan in Sittard.

Het slachtoffer wordt door het ambulancepersoneel behandeld. Zowel een politiewagen als de vluchtauto raakte beschadigd. De vluchtwegen sloeg bij de achtervolging over de kop.

20171003164211.jpg

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!