Branden in Sliedrecht mogelijk aangestoken, politie zoekt getuigen

woensdag 4 oktober 2017 11:26

Sliedrecht – Dinsdagavond woedde er brand op de Rivierdijk en op de Touwbaan in Sliedrecht. De politie is een onderzoek gestart en sluit brandstichting niet uit. Daarom vragen we getuigen zich te melden.
Dinsdagavond stonden er twee panden in Sliedrecht in brand. Op de Rivierdijk brandde om 20.33 uur een oude winkel, die als slooppand stond aangemerkt. En even later, om 20.42 uur, vatte een paardenstal vlam op de Touwbaan. Er raakten niemand gewond, en er waren geen paarden binnen.

Getuigen gezocht
Nadat de brandweer het vuur onder controle had, startte de politie een onderzoek. Bij het oude slooppand zijn vier jongens gezien die helaas niet meer gevonden werden. Omdat brandstichting niet wordt uitgesloten, is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u vanavond tussen 20.00 en 21.00 uur iets of iemand gezien in de buurt van de brandende gebouwen? Of heeft u andere informatie die kan helpen in dit onderzoek? Bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Getuigenoproep branden in Sliedrecht.Gisterenavond 3 oktober omstreeks 20:30 uur, kregen de collega’s van ons…

Gepostet von Politie Drechtsteden-Buiten am Mittwoch, 4. Oktober 2017

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Branden in Sliedrecht mogelijk aangestoken, politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Sliedrecht – Dinsdagavond woedde er brand op de Rivierdijk en op de Touwbaan in Sliedrecht. De politie is een onderzoek gestart en sluit brandstichting niet uit. Daarom vragen we getuigen zich te melden.
Dinsdagavond stonden er twee panden in Sliedrecht in brand. Op de Rivierdijk brandde om 20.33 uur een oude winkel, die als slooppand stond aangemerkt. En even later, om 20.42 uur, vatte een paardenstal vlam op de Touwbaan. Er raakten niemand gewond, en er waren geen paarden binnen.

Getuigen gezocht
Nadat de brandweer het vuur onder controle had, startte de politie een onderzoek. Bij het oude slooppand zijn vier jongens gezien die helaas niet meer gevonden werden. Omdat brandstichting niet wordt uitgesloten, is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u vanavond tussen 20.00 en 21.00 uur iets of iemand gezien in de buurt van de brandende gebouwen? Of heeft u andere informatie die kan helpen in dit onderzoek? Bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Getuigenoproep branden in Sliedrecht.Gisterenavond 3 oktober omstreeks 20:30 uur, kregen de collega’s van ons…

Gepostet von Politie Drechtsteden-Buiten am Mittwoch, 4. Oktober 2017

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!