woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Doodgeschoten man uit Hellevoetsluis vermoedelijk gevolgd Prins Hendrikkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie denkt dat de 42-jarige Hellevoeter die eind Augustus werd doodgeschoten op het Noordereiland de gehele avond is gevolgd. Dit blijkt uit een mogelijke reconstructie die werd getoond door het televisieprogramma Opsporing Verzocht. De politie denkt dat de moord op de Prins Hendrikkade een gerichte liquidatie was.

De man uit Hellevoetsluis was samen met een vriend om meerdere plekken in Spijkenisse en Rotterdam die avond gezien. Na onderzoek heeft de politie echter nog geen mogelijke banden met criminelen gevonden. Het motief voor de moord is dan ook volstrekt onduidelijk. De politie vermoedt dat de daders waren gevlucht in een gestolen voertuig die niet veel later bij de Nassauhaven uitgebrand is teruggevonden.

De politie is op zoek naar getuigen, zij roepen deze getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem

Link naar artikel 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -