Kiltunnel richting Dordrecht afgesloten na gekantelde tractor

woensdag 4 oktober 2017 11:52

Dordrecht – De kiltunnel is in de richting van Dordrecht tot zeker aan het einde van de middag afgesloten.. Vanmorgen kantelde er een aanhanger van een tractor die geladen was met houtsnippers. Vanwege de enorme ravage zullen de opruimwerkzaamheden nog uren in beslag gaan nemen. Daarnaast moet de aanhanger weer op zijn wielen worden gezet.

Waardoor het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De tractorbestuurder raakte voor zover bekend niet gewond. De ravage is echter gigantisch, daarnaast is de vangrail beschadigd. Deze zal moeten worden hersteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kiltunnel richting Dordrecht afgesloten na gekantelde tractor
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De kiltunnel is in de richting van Dordrecht tot zeker aan het einde van de middag afgesloten.. Vanmorgen kantelde er een aanhanger van een tractor die geladen was met houtsnippers. Vanwege de enorme ravage zullen de opruimwerkzaamheden nog uren in beslag gaan nemen. Daarnaast moet de aanhanger weer op zijn wielen worden gezet.

Waardoor het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De tractorbestuurder raakte voor zover bekend niet gewond. De ravage is echter gigantisch, daarnaast is de vangrail beschadigd. Deze zal moeten worden hersteld.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!