woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Kiltunnel richting Dordrecht afgesloten na gekantelde tractor

- advertentie -

Dordrecht – De kiltunnel is in de richting van Dordrecht tot zeker aan het einde van de middag afgesloten.. Vanmorgen kantelde er een aanhanger van een tractor die geladen was met houtsnippers. Vanwege de enorme ravage zullen de opruimwerkzaamheden nog uren in beslag gaan nemen. Daarnaast moet de aanhanger weer op zijn wielen worden gezet.

Waardoor het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De tractorbestuurder raakte voor zover bekend niet gewond. De ravage is echter gigantisch, daarnaast is de vangrail beschadigd. Deze zal moeten worden hersteld.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -