zondag, januari 17, 2021

Politie op zoek naar getuigen steekpartij Villa Thalia Kruiskade Rotterdam

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij in uitgaansclub Villa Thalia aan de Kruiskade. Het slachtoffer liep daar dinsdagmorgen verschillende steekwonden in zijn rug op na een mogelijk uit de hand gelopen ruzie.

Twee groepen kregen woorden in de club, deze mondde uit in een steekpartij. Het slachtoffer werd daarbij meerdere keren in zijn rug gestoken, het slachtoffer werd bij aankomst van de hulpdiensten met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is een Forensisch onderzoek gestart, daarnaast zijn zij op zoek naar getuigen die kunnen vertellen om welke mannen het is gegaan. Zij kunnen daarvoor contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem  0800-7000

Related Articles

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Twee gewonden bij keukenbrand Pannekoekstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een woningbrand in de Pannekoekstraat zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. De...

Schiedammer verstopt wiet in heuptasje van 2-jarig neefje

0
Halsteren - De politie heeft zaterdag in het Brabantse Halsteren een 32-jarige man uit Schiedam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,200FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg