zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Politie op zoek naar getuigen steekpartij Villa Thalia Kruiskade Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij in uitgaansclub Villa Thalia aan de Kruiskade. Het slachtoffer liep daar dinsdagmorgen verschillende steekwonden in zijn rug op na een mogelijk uit de hand gelopen ruzie.

Twee groepen kregen woorden in de club, deze mondde uit in een steekpartij. Het slachtoffer werd daarbij meerdere keren in zijn rug gestoken, het slachtoffer werd bij aankomst van de hulpdiensten met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is een Forensisch onderzoek gestart, daarnaast zijn zij op zoek naar getuigen die kunnen vertellen om welke mannen het is gegaan. Zij kunnen daarvoor contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem  0800-7000

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -