Politie op zoek naar getuigen steekpartij Villa Thalia Kruiskade Rotterdam

woensdag 4 oktober 2017 10:27

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij in uitgaansclub Villa Thalia aan de Kruiskade. Het slachtoffer liep daar dinsdagmorgen verschillende steekwonden in zijn rug op na een mogelijk uit de hand gelopen ruzie.

Twee groepen kregen woorden in de club, deze mondde uit in een steekpartij. Het slachtoffer werd daarbij meerdere keren in zijn rug gestoken, het slachtoffer werd bij aankomst van de hulpdiensten met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is een Forensisch onderzoek gestart, daarnaast zijn zij op zoek naar getuigen die kunnen vertellen om welke mannen het is gegaan. Zij kunnen daarvoor contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem  0800-7000

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie op zoek naar getuigen steekpartij Villa Thalia Kruiskade Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij in uitgaansclub Villa Thalia aan de Kruiskade. Het slachtoffer liep daar dinsdagmorgen verschillende steekwonden in zijn rug op na een mogelijk uit de hand gelopen ruzie.

Twee groepen kregen woorden in de club, deze mondde uit in een steekpartij. Het slachtoffer werd daarbij meerdere keren in zijn rug gestoken, het slachtoffer werd bij aankomst van de hulpdiensten met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is een Forensisch onderzoek gestart, daarnaast zijn zij op zoek naar getuigen die kunnen vertellen om welke mannen het is gegaan. Zij kunnen daarvoor contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem  0800-7000

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!