Gewonde na ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

donderdag 5 oktober 2017 23:22

Nieuwerkerk aan den IJssel – Bij een ongeval op de A20 tussen twee personenvoertuigen en een vrachtwagen is donderdagavond minstens één gewonde gevallen. Door de aanrijding kwam één voertuig op zijn kop tot stilstand.

Vanwege de ernst van de melding werd er naast de brandweer een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De inzet van de helikopter bleek gelukkig niet nodig. In ieder geval één slachtoffer wordt in de ambulance behandeld. Of er meerdere gewonden zijn is nog niet bekend.

De snelweg is grotendeels gestremd, de opruimwerkzaamheden nemen nog wel even in beslag.

Foto’s : Henk Roos Autoberging.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – Bij een ongeval op de A20 tussen twee personenvoertuigen en een vrachtwagen is donderdagavond minstens één gewonde gevallen. Door de aanrijding kwam één voertuig op zijn kop tot stilstand.

Vanwege de ernst van de melding werd er naast de brandweer een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De inzet van de helikopter bleek gelukkig niet nodig. In ieder geval één slachtoffer wordt in de ambulance behandeld. Of er meerdere gewonden zijn is nog niet bekend.

De snelweg is grotendeels gestremd, de opruimwerkzaamheden nemen nog wel even in beslag.

Foto’s : Henk Roos Autoberging.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!