woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Gewonde na ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Bij een ongeval op de A20 tussen twee personenvoertuigen en een vrachtwagen is donderdagavond minstens één gewonde gevallen. Door de aanrijding kwam één voertuig op zijn kop tot stilstand.

Vanwege de ernst van de melding werd er naast de brandweer een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De inzet van de helikopter bleek gelukkig niet nodig. In ieder geval één slachtoffer wordt in de ambulance behandeld. Of er meerdere gewonden zijn is nog niet bekend.

De snelweg is grotendeels gestremd, de opruimwerkzaamheden nemen nog wel even in beslag.

Foto’s : Henk Roos Autoberging.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -