Maaltijdbezorger overvallen door 3 daders die er vandoor gaan vanaf de Ipelo Rotterdam Zuidwijk

vrijdag 6 oktober 2017 00:01

Rotterdam – Aan de Ipelo in Rotterdam is vanavond rond 18.15 uur een 18-jarige maaltijdbezorger overvallen door drie mannen. Ze gingen er met een sieraad en wat los geld vandoor.

 

De bezorger had net een maaltijd bezorgd aan een huis aan de Ipelo. Terwijl hij over straat liep werd hij door de drie mannen belaagd en overvallen. Mogelijk is daarbij een wapen gebruikt. De politie was snel op de plek aanwezig en is gestart met een onderzoek. Via Burgernet werd gevraagd uit te kijken naar de drie daders en omdat er veel camera’s hangen in de straat gaat de politie ook op zoek naar beelden.

De verdachten waren alle drie donker getint. Een man is bijna kaal en draagt een zwart bomberjack, een tweede man had een zwart trainingspak aan. Heeft u misschien iets gezien of gehoord dan vraagt de politie om contact op te nemen via 0900-8844. U kunt ook anoniem iets melden via 0800-7000.

 

0 reacties

Maaltijdbezorger overvallen door 3 daders die er vandoor gaan vanaf de Ipelo Rotterdam Zuidwijk
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Aan de Ipelo in Rotterdam is vanavond rond 18.15 uur een 18-jarige maaltijdbezorger overvallen door drie mannen. Ze gingen er met een sieraad en wat los geld vandoor.

 

De bezorger had net een maaltijd bezorgd aan een huis aan de Ipelo. Terwijl hij over straat liep werd hij door de drie mannen belaagd en overvallen. Mogelijk is daarbij een wapen gebruikt. De politie was snel op de plek aanwezig en is gestart met een onderzoek. Via Burgernet werd gevraagd uit te kijken naar de drie daders en omdat er veel camera’s hangen in de straat gaat de politie ook op zoek naar beelden.

De verdachten waren alle drie donker getint. Een man is bijna kaal en draagt een zwart bomberjack, een tweede man had een zwart trainingspak aan. Heeft u misschien iets gezien of gehoord dan vraagt de politie om contact op te nemen via 0900-8844. U kunt ook anoniem iets melden via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!