Verdachte steekincident door politie aangehouden Baljuwlaan Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – De politie hield vrijdagochtend een 26-jarige man uit Spijkenisse aan. Hij wordt ervan verdacht maandagavond 25 september een 62-jarige plaatsgenoot in zijn rug te hebben gestoken.

Die maandag liep het slachtoffer rond 18.10 uur op de Baljuwlaan bij de Nieuwe Westdijk. Uit het niets werd hij in zijn rug gestoken door een voorbijgaande fietser. De voetganger dacht eerst dat hij een klap kreeg, maar zag al snel dat het erger was. Hij werd met spoed met naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte direct een uitgebreid onderzoek, tactisch en technisch. Op de avond zelf spraken agenten met getuigen en naar aanleiding van oproepen op onder meer politie.nl en in Bureau Rijnmond, meldden zich nog meer getuigen. De politie is hen daarvoor dankbaar.

- Advertisement -

Doorslag
Het technische onderzoek gaf uiteindelijk de doorslag. De verdachte werd vrijdagochtend rond 9.00 uur aangehouden in zijn woning.

Nog steeds is alle informatie over het steekincident welkom. U kunt bellen met 0900-8844. Via M. kunt u anoniem uw informatie doorgeven: 0800-7000, of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Opsporing
Als een misdrijf is gepleegd, doet de politie er alles aan om de daders te traceren. Dit proces heet opsporing. Afhankelijk van de zwaarte van het misdrijf wordt een onderzoek opgepakt door een politieteam of de recherche. Lees meer over opsporing op: https://www.politie.nl/themas/opsporing.html.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Motorrijder komt ten val en raakt gewond Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagmiddag 13 april rond 15.21 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

65 kinderen moeten uit handen blijven van politie tijdens The Hunt Maaswijk Spijkenisse

Om 4 uur vanmiddag heeft burgemeester Foort van Oosten van gemeente Nissewaard het startschot gegeven voor The Hunt...