Vrouw gestoken door ex na klemrijden Zinkerstraat Rotterdam

zondag 8 oktober 2017 14:16

Rotterdam  – Een vrouw is zondagmorgen gewond geraakt nadat zij was gestoken door haar ex-man, daarvoor werd zij eerst met haar auto door een auto klemgereden. Ze kwam in de Zinkerstraat tegen de gevel van een woning tot stilstand.

Het slachtoffer raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, de ernst van haar verwondingen zijn niet bekend. Volgens de politie ligt het incident in de relationele sfeer, de bestuurder van het andere voertuig is aangehouden.

Vanwege de forse schade is naast een gevel ook de balkonconstructie van de woningen verzwakt. Bewoners mogen daar voorlopig geen gebruik van maken. De politie doet verder onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw gestoken door ex na klemrijden Zinkerstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam  – Een vrouw is zondagmorgen gewond geraakt nadat zij was gestoken door haar ex-man, daarvoor werd zij eerst met haar auto door een auto klemgereden. Ze kwam in de Zinkerstraat tegen de gevel van een woning tot stilstand.

Het slachtoffer raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, de ernst van haar verwondingen zijn niet bekend. Volgens de politie ligt het incident in de relationele sfeer, de bestuurder van het andere voertuig is aangehouden.

Vanwege de forse schade is naast een gevel ook de balkonconstructie van de woningen verzwakt. Bewoners mogen daar voorlopig geen gebruik van maken. De politie doet verder onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!