95 jaar en bestolen! Donderdag in ‘Bureau Rijnmond’

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In ‘Bureau Rijnmond’ vragen politie en het Openbaar Ministerie aandacht voor totaal verschillende zaken, en babbeltrucs maken bijna wekelijks deel uit de uitzending. Dat is deze week niet anders. Gelukkig verschijnt er ook regelmatig een verdachte voor de rechter. Persofficier Natascha Rose van het OM verteld daarover in de uitzending.

Pinnen mislukt
Een 95 jarige dame uit Vlaardingen is bestolen van haar pinpas. Wanneer en hoe dat is gebeurd is niet helemaal duidelijk. Op 4 juli probeerde een man met die pas te pinnen op de dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen. Dat is niet gelukt en dat geeft nog een beetje genoegdoening. Maar dat wil niet zeggen dat de dader er mee weg mag komen. Er zijn beelden van hem en die worden getoond in ‘Bureau Rijnmond.

- Advertisement -

OV kaart
Ook zijn er beelden van drie mannen die gebruik maken van de OV kaart van een jongeman. Deze laatste was beroofd op station Schiedam en de drie hebben daarna veelvuldig op de kaart gereisd. Van hen zijn beelden en de politie hoopt natuurlijk op herkenning.

Witte I-phone
In de periode tussen maart van dit jaar en heden is door een verdachte van een zedenzaak een witte I-phone weggegooid in de omgeving van de Groene Kruisweg bij Spijkenisse. De politie is op zoek naar die telefoon omdat er belangrijke informatie voor een politieonderzoek op kan staan .

Pruiken
Twee dames maken waarschijnlijk mooie sier met twee gestolen pruiken. Bij een winkel op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam namen zij de twee haarstukken met een gezamenlijke waarde van 1100 euro weg. De twee staan keurig op beeld en één van hen heeft een zeer opvallende jas aan.

Reden genoeg om te kijken dus naar ‘Bureau Rijnmond’ op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen!

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...