Verdachte aangehouden voor overval op kiosk bij Metro Maashaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie onderzoekt of de verdachte die woensdagmiddag aan werd gehouden, iets te maken heeft met de overval diezelfde dag op een tabakshop in metrostation Maashaven. Bij de overval werd de medewerkster bedreigd met een voorwerp dat leek op een vuurwapen.

Rond half één kwam een man met een regenpak aan, een helm en een skibril de shop binnen. De gast in de bijzondere outfit bedreigde de medewerkster met het mogelijke vuurwapen en ging er vandoor met geld en sigaretten. Hij reed weg op een zwarte scooter. De politie startte direct een onderzoek. Anderhalf uur later hielden agenten op de Brielselaan een man aan. Er wordt onderzocht of hij iets met de overval heeft te maken.

- Advertisement -

Getuigen
Heeft u iets gezien of gehoord van de overval? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem contact op via 0900-8844. Via M. kunt u uw informatie doorgeven: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...