Gouda Kort Nieuws

Vrouw overvallen in woning door gewapende man Oosthoef Gouda

Gouda – Een 32-jarige vrouw werd dinsdag 10 oktober rond 17.15 uur, in een woning aan de Oosthoef, overvallen door een gewapende man. De vrouw alarmeerde na de woningoverval direct de politie die een onderzoek startte.

De dader wist rond 17.15 uur de woning van het slachtoffer binnen te dringen. Daar werd de vrouw bedreigd met een scherp voorwerp. Kort daarna verliet de dader de woning met buit de woning van het slachtoffer. De politie startte direct een buurtonderzoek op, maar dit heeft nog niet tot de aanhouding van de verdachte geleid.

Signalement
De dader is een blanke man met een slank postuur. Hij is ongeveer 25 jaar oud en droeg een zwarte jas en een blauwe broek en hij was mogelijk in het bezit van een donkerkleurige rugzak. Hij is na de woningoverval in onbekende richting vertrokken.

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die iets verdachts hebben gezien om gehoord in de omgeving van de Oosthoef wat mogelijk te maken kan hebben met de woningoverval. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Gouda via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgegeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten