Vier verdachten van ramkraak op kledingwinkel Sebastian vluchten op scooters Castellumstraat Alphen aan den Rijn

Date:

Deel bericht:

Alphen aan den Rijn – De politie ontving donderdagochtend 12 oktober omstreeks 3:15 uur een melding van een ramkraak in een kledingwinkel in het winkelcentrum aan de Castellumstraat. De recherche onderzoekt de zaak.

Nadat een getuige de ramkraak meldde, snelden agenten direct naar het winkelcentrum. De getuige vertelde agenten dat hij direct na de kraak vier verdachten zag wegvluchten op twee vermoedelijk klaarstaande scooters. Het ging om vier jonge mannen in donkere kleding met capuchons op. Ook zag de getuige dat de verdachten een aantal grote, volle, zwarte tassen bij zich droegen op de scooters. De scooters reden met hoge snelheid over de Castellumstraat weg in de richting van de Alphense Brug.

- Advertisement -

De dieven reden eerste met hoge snelheid met een busje de gevel binnen en stalen daarna kleding en goederen uit het pand. Nadat het pand door de politie was afgezet, deden forensische en tactische rechercheurs onderzoek op de plaats delict. Uit onderzoek bleek dat het busje kort diezelfde nacht nog gestolen was in Badhoevedorp aan de Einsteinlaan. Het busje is voor verder onderzoek in beslag genomen. Ook vandaag gaat het onderzoek naar sporen in de winkel verder. De eigenaar van de winkel doet aangifte.

Iets gezien? Iets gehoord?
De districtsrecherche Alphen-Gouda zoekt getuigen van de ramkraak aan de Castellumstraat. Hebt u iets gezien of gehoord van de ramkraak? Of hebt u eerder bij de winkel verdachte omstandigheden waargenomen? Of hebt u gezien dat personen een busje in Badhoevedorp stalen. Dan bent u een belangrijke getuige voor ons! Neem dan contact op met de districtsrecherche Alphen-Gouda via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s beschadigd door brand Stoelmatter Alphen aan den Rijn

In de nacht van zondag op maandag omstreeks 02:27 is er brand uitgebroken in een voertuig. Bij aankomst...

Woning in Boskoop voor drie maanden gesloten na drugsvondst

Boskoop - Een woning aan de Azalealaan in Boskoop is voor de duur van tenminste drie maanden gesloten...

Gevangenismedewerker ontslagen na beschadigen condooms

Alphen aan den Rijn - Een medewerker van de gevangenis in Alphen aan den Rijn is op staande...

Twee gewonden na schietpartij Stationsstraat Alphen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn - Twee personen zijn in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt bij...