“Inbrekersfamilie” in de boeien na inbraak woning Beethovenlaan Capelle aan den IJssel

vrijdag 13 oktober 2017 17:11

Capelle aan den IJssel – De politie hield vrijdagochtend 2 vrouwen en een man aan in Capelle aan den IJssel. De drie worden ervan verdacht te hebben ingebroken in een woning aan de Beethovenlaan.

Iets na elf uur meldde een oplettende getuige dat bij een woning aan de Beethovenlaan drie personen over de schutting waren geklommen en vervolgens aan de achterdeur van het pand stonden te rommelen. Agenten gingen er direct op af. Nog voordat ze aankwamen, hadden de inbrekers het al op een lopen gezet. Maar politiemensen rennen harder. De verdachten, een man en twee vrouwen en vermoedelijk familie van elkaar, werden na een achtervolging in de kraag gegrepen. De enige man in het gezelschap is 41 en komt uit Vleuten. Zijn vrouwelijke companen zijn 35 en 40 jaar oud en komen uit Schiedam.

 

0 reacties

“Inbrekersfamilie” in de boeien na inbraak woning Beethovenlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie hield vrijdagochtend 2 vrouwen en een man aan in Capelle aan den IJssel. De drie worden ervan verdacht te hebben ingebroken in een woning aan de Beethovenlaan.

Iets na elf uur meldde een oplettende getuige dat bij een woning aan de Beethovenlaan drie personen over de schutting waren geklommen en vervolgens aan de achterdeur van het pand stonden te rommelen. Agenten gingen er direct op af. Nog voordat ze aankwamen, hadden de inbrekers het al op een lopen gezet. Maar politiemensen rennen harder. De verdachten, een man en twee vrouwen en vermoedelijk familie van elkaar, werden na een achtervolging in de kraag gegrepen. De enige man in het gezelschap is 41 en komt uit Vleuten. Zijn vrouwelijke companen zijn 35 en 40 jaar oud en komen uit Schiedam.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!