dinsdag, november 30, 2021
8.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Bromfietser aangereden, bestuurder auto rijdt door Kanaalweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Op dinsdag 10 oktober 2017 omstreeks 20:30 uur vond er een aanrijding plaats op de Kanaalweg te Capelle aan den IJssel waarbij de bestuurder van een bromfiets ter hoogte van het benzinestation Dijktank door een afslaande personenauto, die het terrein van het benzinestation op wilde rijden, werd aangereden. De bestuurder van de bromfiets kwam ten val en raakte licht gewond. De bromfiets raakte vermoedelijk total loss.

De bestuurder van de auto, verklaarde na de aanrijding dat hij zijn auto zou parkeren om een en ander af te handelen. De bestuurder van de auto reed echter weg. Hij reed weg in de richting van de Abram van Rijckevorselweg, waarbij hij op de kruising van de Kanaalweg met de ‘s-Gravenweg het rode licht negeerde.

Het voertuig welke wegreed betreft een grijze Volkswagen Polo, met in het kenteken mogelijk 38 en SB. Door de politie is inmiddels een uitvoerig onderzoek gedaan naar het gedeeltelijke kenteken in combinatie met het merk en type voertuig, maar dat heeft tot op heden nog geen resultaat opgeleverd.

De politie is nu op zoek naar mogelijke getuigen van de aanrijding of getuigen die het voertuig, met mogelijk schade aan de voorzijde, hebben zien rijden of zien wegrijden op de Kanaalweg.

Door een getuige die zich bij de politie ter plaatse heeft gemeld, zijn beelden van de Volkswagen gemaakt, die na de aanrijding is weggereden.

Heeft u informatie die kan bijdragen aan het oplossen van deze VPO (Verlaten Plaats Ongeval) dan kunt u contact opnemen met 0900-8844 of via MMA 0800-7000

 

Via wijkagent Jacques Lems Graag delen #Kanaalweg #Capelle doorrijder na aanrijding bromfiets. Weg een Volkswagen Polo grijs met in kenteken 38 SB. Schade voor. Bel 112 https://t.co/5EKTzu7nIX

Gepostet von 112 Capelle aan den IJssel am Dienstag, 10. Oktober 2017

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -