Marechaussees vinden vuurwapen tijdens controle Rotterdam The Hague Airport

zondag 15 oktober 2017 09:15

Rotterdam – De Koninklijke Marrechaussee heeft zaterdag een 23-jarige Amstterdam op Rotterdam The Hague Airport met een vuurwapen aangehouden. De Marechaussees controleerden een auto en de inzittenden.

Bij deze controle bleek de Amsterdammer in zijn schoudertasje een vuurwapen bij zich te dragen. Hij werd aangehouden en zal de komende dagen worden voorgeleid bij de recht commissaris. De politie heeft zijn woning nog doorzocht maar trof daar verder niets aan wat verband houdt met het onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Marechaussees vinden vuurwapen tijdens controle Rotterdam The Hague Airport
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Koninklijke Marrechaussee heeft zaterdag een 23-jarige Amstterdam op Rotterdam The Hague Airport met een vuurwapen aangehouden. De Marechaussees controleerden een auto en de inzittenden.

Bij deze controle bleek de Amsterdammer in zijn schoudertasje een vuurwapen bij zich te dragen. Hij werd aangehouden en zal de komende dagen worden voorgeleid bij de recht commissaris. De politie heeft zijn woning nog doorzocht maar trof daar verder niets aan wat verband houdt met het onderzoek.