Pizzakoerier gewond aan knie na aanrijding met taxi Burgemeester van Dijklaan Capelle aan den IJssel

maandag 16 oktober 2017 11:30

Capelle aan den IJssel – Een pizzakoerier is zondagavond lichtgewond geraakt na een aanrijding met een taxi. Het ongeval gebeurde op de rotonde van de Burgemeester van Dijklaan nabij de Shell.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de knie van de jongen verbonden. Hij wilde niet voor verdere controle naar het ziekenhuis en is vervolgens met collega’s het verzekeringsverhaal met de taxichauffeur gaan afhandelen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Pizzakoerier gewond aan knie na aanrijding met taxi Burgemeester van Dijklaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een pizzakoerier is zondagavond lichtgewond geraakt na een aanrijding met een taxi. Het ongeval gebeurde op de rotonde van de Burgemeester van Dijklaan nabij de Shell.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de knie van de jongen verbonden. Hij wilde niet voor verdere controle naar het ziekenhuis en is vervolgens met collega’s het verzekeringsverhaal met de taxichauffeur gaan afhandelen.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!