Bewoner en vrienden slachtoffer van woningoverval Zeisstraat Rotterdam

dinsdag 17 oktober 2017 14:59

Rotterdam – Vannacht om ongeveer 0.45 uur is een woning in de Zeisstraat overvallen door vier mannen. Eén van de drie slachtoffers werd vastgebonden. Toen de overvallers de woning binnenkwamen was één vriend van de hoofdbewoner in het pand aanwezig.

Kort daarna kwam de bewoner zelf bij de woning aan en hij was in het gezelschap van een andere vriend. Zodoende werden ook zij slachtoffer van de vier overvallers.

Die hadden wapens bij zich waarmee zij de slachtoffers bedreigden. Eén van de drie werd vastgebonden. De vier daders vertrokken met persoonlijke eigendommen van de slachtoffers.

De politie stelde direct een onderzoek in in de omgeving maar de overvallers werden niet meer aangetroffen. Vandaag vinden de verhoren plaats van de slachtoffers en eventuele getuigen. Ook zal een technisch onderzoek plaats vinden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner en vrienden slachtoffer van woningoverval Zeisstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vannacht om ongeveer 0.45 uur is een woning in de Zeisstraat overvallen door vier mannen. Eén van de drie slachtoffers werd vastgebonden. Toen de overvallers de woning binnenkwamen was één vriend van de hoofdbewoner in het pand aanwezig.

Kort daarna kwam de bewoner zelf bij de woning aan en hij was in het gezelschap van een andere vriend. Zodoende werden ook zij slachtoffer van de vier overvallers.

Die hadden wapens bij zich waarmee zij de slachtoffers bedreigden. Eén van de drie werd vastgebonden. De vier daders vertrokken met persoonlijke eigendommen van de slachtoffers.

De politie stelde direct een onderzoek in in de omgeving maar de overvallers werden niet meer aangetroffen. Vandaag vinden de verhoren plaats van de slachtoffers en eventuele getuigen. Ook zal een technisch onderzoek plaats vinden.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!