Duikers zoeken naar sporen moord Graciëla Gomes Krabbeplas Vlaardingen

dinsdag 17 oktober 2017 12:49
Fotograaf : Anouk Krempel

Vlaardingen – Duikers van de Marine zijn sinds dinsdagmorgen aan het zoeken naar sporen in de Krabbeplas. In de buurt van de plas werd op 22 september 2017 het levenloze lichaam de 21-jarige Graciëla Gomes aangetroffen. Defensie en de politie zijn nu op zoek naar haar bezittingen.

Er wordt onder andere gezocht naar haar mobiele telefoon, een Samsung Galaxy S7. In verband met het onderzoek is een groot gedeelte van het recreatiegebied afgezet. Het onderzoek zal nog enige tijd in beslag genomen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Duikers zoeken naar sporen moord Graciëla Gomes Krabbeplas Vlaardingen
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Vlaardingen – Duikers van de Marine zijn sinds dinsdagmorgen aan het zoeken naar sporen in de Krabbeplas. In de buurt van de plas werd op 22 september 2017 het levenloze lichaam de 21-jarige Graciëla Gomes aangetroffen. Defensie en de politie zijn nu op zoek naar haar bezittingen.

Er wordt onder andere gezocht naar haar mobiele telefoon, een Samsung Galaxy S7. In verband met het onderzoek is een groot gedeelte van het recreatiegebied afgezet. Het onderzoek zal nog enige tijd in beslag genomen.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!