woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Informatie en getuigen gezocht van ongeval waarbij voetganger geschept is door taxi Maasboulevard Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Maasboulevard, in de nacht van zondag op maandag, waarbij een 36-jarige man uit Utrecht zwaar gewond raakte.

Kort na drie uur in de nacht stak het slachtoffer lopend de Maasboulevard over vanaf het Havenziekenhuis naar de overkant van de weg. Een 43-jarige taxichauffeur, die vanaf het Capelseplein kwam, raakte het overstekende slachtoffer. Die raakte zwaar gewond en is overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. Door de Verkeer Ongevallen Groep is sporenonderzoek verricht. Toch is nog veel onduidelijk en zoekt de politie getuigen.

Iets gezien?
Heeft u iets gezien of gehoord maar nog niet met de politie gesproken, neem dan alstublieft contact op met de politie. U kunt uw tip achter laten onder via het tipformulier of bellen met 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen met M. op 0800-7000 of melden op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Voetganger zwaargewond na aanrijding met taxi Maasboulevard Rotterdam (video)

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -