Politie onderzoekt gewelddadige woningoverval Burgemeester Mijslaan Middelharnis

Date:

Deel bericht:

Middelharnis- De politie zoekt de woningovervaller die zondagmiddag een vrouw met een mes bedreigde in haar eigen woning. Hij sloeg de vrouw, doorzocht haar woning en ging er met een som geld vandoor. De politie deed sporenonderzoek en buurtonderzoek maar is nog op zoek naar meer getuigen.

Zondag 16 oktober is aan het eind van de middag, omstreeks 17.45 uur, een vrouw overvallen in haar woning aan de Burgemeester Mijslaan. De 52-jarige vrouw kwam thuis en opende haar deur toen zij iets in haar rug voelde prikken. Het was een man met een mes die haar de woning induwde terwijl hij mee naar binnen liep. Hij eiste geld. Toen hij dit niet snel genoeg kreeg, sloeg hij de vrouw en doorzocht haar woning. Hij ging er met een som geld vandoor.

- Advertisement -

Agenten verspreidden een signalement van de man onder andere agenten en via Burgernet en verschillende WhatsApp groepen. Dit leverde een aantal tips op, maar leidde helaas nog niet tot het aantreffen van een verdachte. De Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek gedaan in de woning en agenten hebben buren ondervraagd.

Heeft u iets gezien of gehoord maar nog niet met de politie gesproken, neem dan alstublieft contact op met de politie. U kunt uw tip achter laten onder dit bericht of bellen met 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen met M. op 0800-7000 of melden op www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...

Voorbijgangers vinden overleden persoon Bosdreef Rotterdam

Rotterdam - Voorbijgangers hebben op de Bosdreef in Rotterdam een overleden persoon aangetroffen. De omgeving is afgezet en...